• +995 422 273225
  • 160, Pushkin St, Batumi 6015, Georgia
  • News

უკრაინული ენის ფაკულტატივი

პატივცემულო მეგობრებო! თუ უკრაინიდან ბათუმში ჩამოსულ ლტოლვილთა შორის არსებობენ უკრაინული ენის მასწავლებლები და ისინი არიან დაინტერესებული მუშაობით გიმნაზიაში “21-ე საუკუნე”-ში, გთხოვთ მოგვმართოთ ფოსტაზე: info@gimnazia21.ge.

ჩვენს გიმნაზიაში ჩაირიცხა ბევრი ბავშვი უკრაინიდან, რის გამოც ჩვენ გადავწყვიტეთ უკრაინული ენის ფაკულტატივის ჩამოყალიბება. ფაკულტატივი შეუმსუბუქებს პატარებს დროებით დაკარგული სამშობლოს მონატრებას. ფაკულტატივის მასწავლებლის ხელფასი დაიფარება ჩვენი სახსრებით.

წინასწარ გიხდით მადლობას!

Шановні друзі, якщо серед тих, хто приїхав з України до Батумі, є викладачі української мови, і ви зацікавлені в роботі, напишіть на пошту info@gimnazia21.ge. У нас, у Гімназії “21 століття”, багато діток, які приїхали з України, і ми вирішили організувати факультатив української мови, як ковток Батьківщини, яку вони тимчасово втратили. Поки що для початкової школи. Роботу факультативу буде оплачено. Чекаємо на ваші заявки!